JEDNODUŠNO I ZAJEDNO NA HRVATSKO KORIJENJE!


Hrvatski narod u odžačkom kraju, rascjepkan u mnoštvu političkih stranaka, već dugi niz godina ima krizu nacionalnog i političkog ZAJEDNIŠTVA. Takva rascjepkanost pogodovala je teškom gospodarskom i demografskom stanju.

Svi osjećaju da Narodu može pomoći samo jedna jaka HRVATSKA STRANKA, jer slaboga svi gaze, što se u ovim posavskim prostorima hrvatskom narodu dogodilo i događa.

Već duže vrijeme jedan veći dio HRVATSKIH VIJEĆNIKA ima nakanu krenuti putem zajedništva. Naporima oko zajedništva vijećnika pridružio se i predsjednik „HDZ 1990“ gosp. MARTIN RAGUŽ.
Svojim pozivom da svi trebamo ozdraviti i vratiti se na hrvatsko korijenje iz 1990. kada je HRVATSKI NAROD imao jasnu viziju kako ostvariti i zaštititi hrvatski put u jasnu političku, gospodarsku i nacionalnu budućnost, a da u tim nastojanjima nikada ne izgubimo svoje kršćansko i nacionalno korijenje.

POVJESNI POMAK se i dogodio 10. veljače 2014. kada šest hrvatskih vijećnika, uz podršku svojih stranačkih kolega „HDZ 1990“ odlučuje krenuti JEDNODUŠNO u bitku za svoj NAROD.

S njima se rodila i nada i svjetlo ovome Narodu.

Neka im vjera u Boga i svoj Narod bude snaga, a svi mi snažna potpora.

Našim Vijećnicima i njihovim stranačkim Kolegama, od srca čestitamo!