Sveti Nikola u našoj Župi s našom Djecom

U nedjelju  4. prosinca 2016. našu Župu pohodio je svima poznati sveti Nikola. Stigao nam je odmah po završetku rane mise u pratnji svojih pomagača. Prije obraćanja djeci, sv. Nikolu pozdravio je Župnik, zahvalio se na dolasku i poželio mu dobrodošlicu. Nikola je u svom kratkom obraćanju obećao da će svoj djeci u crkvi udijeliti darove, što je i ispunio. Darove je prvo podijelio najmanjima, a zatim i svim osnovnoškolcima. Po završetku darivanja okupio je oko sebe svu djecu kako bi za uspomenu imao zajedničku fotografiju.

Sve obveze oko planiranja i pripreme ovog događaja, kao i samog darivanja, odradili su članovi Zajednice mladih (Franjo Iličević, Ana Ivanković, Ivana Iličević, Pavica Senić, Josip Šiljić, Ivana Agatić, Bono i Juro Ćulap) koji se na poseban način zahvaljuju Mari Jurkić,  koja je i ove godine odlučila pomoći u realizaciji ovog projekta s doniranih 400KM. Preostala sredstva za paketiće Mladi su uzeli iz vlastite Fondacije (Fondacija je dostupna na web stranici župe).
Svim mališanima i roditeljima zahvaljujemo na dolasku te želimo da ih ovih dana sv.Nikola obraduje s još prekrasnih darova!

Slike i tekst pripremila Ivana Agatić